Jag lyssnar på fåglarna när de sjunger också för mig, jag känner doften av Syren och ser den vackra utsikten intill Mälaren när jag joggar sakta fram. varje 5 minuter säger en röst i öronsnäckan 5 minuts 1 kilometer 6,45 min por each kilometer osv osv. Det är det nya Runkeeper. Den är bra och håller modet uppe när man joggar på. Jag känner att motion är bra för hela kroppen och för själen. Det ger en också tid att tänka och tala med Gud om allt.
Denna tid är så snabbt förbi och det känns skört på något vis. Man har så stora förväntningar , ska vara så lycklig, hinna med att vara ute och bara njuta.Träffa vänner och familj, gå på fester osv.
Förra veckan fylldes jag av ett stort vemod, men jag tror att det berodde på att jag hade gjort alldeles för mycket. Vila är också viktigt. Att återhämta sig.