Jag älskade att gå upp på morgonen och se soluppgången i södra Indien. Jag var i öster så solen gick upp över havet.

I morse gick jag ut innan 08 och då hann jag se soluppgången i Stockholm.

Så vackert , annorlunda. Här såg jag ingen sol gå upp som ett rött klot. Här var det himmelen som färgades röd.

Nu är jag nyduschad och ska snart gå ned och jobba i ateljén. Det har varit så svårt att komma igång.

De säger att motion är det bästa för vår psykiska hälsa. Jag känner att det finns saker som jag kan bli väldigt orolig över. Och det har kommit nu igen efter att jag är i Sverige. När jag var i Indien levde jag väldigt bekymmerslöst.

Nyheter, där vi får veta mycket om världen. Trump…..ja hur ska det gå? Jag tror att många av oss är oroliga. Alla krigen. Ska det bli fred i Syrien snart? Moderaterna som vill börja sammarbeta med Sverigedemokraterna. Och världen den svajar. Jag tänkte faktiskt till detta nyår.

Gud förbarma dig över oss.