Igår var det fest för mina 2 kära släktingar. Vi var säkert 80 personer . Både runt 50 år och många ungdommar. En härlig fest med framförallt mycket värme och humor. och god mat och mycket musik och dans. Det var länge sedan sen jag dansade så mycket och verkligen gillade musiken. När vädret är bra en sommarkväll så är det fantastikt att kunna ha fest ute hela natten . Fortfarnde blir det nästan ej mörkt. Jag har många minnen speciellt ifrånmin tid i Göteborg när jag var på många fester just och jag gick hem i de ljusa sommarnätterna med onda fötter pga att jag hade dansat så mycket.
Så tänker jag på när Samba karnevalen introducerades i Stockholm. Vi hade först varit och dansat i Köpenhamn sedan några veckeor senare i Stockholm på gatorna. det var också en varm ljus sommarnatt. Jag hade en grön baddräkt med fjädrar och nätstrumpor!
Igår hade vi också ett bord med mitt i livet temat. Nu satt jag ej där någon gång men jag talade med flera om att vara mitt i livet, med vad det innebär och hur svårt det också kan vara. Det är mest bara en massa vägskäl och valmöjligheter.
Jag ska visa en bild av en liten man som står mig nära. Det finns också med mitt i livet.