Nu står den där , min trälåda till glasarmen. Den är 170x27cm och 50 cm hög. Min handledare på träavdelningen har hjälpt mig att göra en ritning och hjälpt mig att tänka ut hur jag ska planera bygget. Detta har jag aldrig gjort förut och jag har svårt att läsa en ritning. Jag behöver mer se hur det ser ut i verkligheten och prova mig fram. Det är så jag arbetar i den konstnärliga processen också. Jag arbetar direkt.
Vi sågade upp alla delarna och sedan var det bara att bygga. Det gick på en dag och jag känner mig väldigt stolt. Jag byggde det mesta själv.
Jag har verkligen gruvat mig inför detta bygge. mest pga att jag känner mig som en nolla när det gäller att bygga efter en ritning. Jag förstår inte eller kan inte se det framför mig. men det kanske bara är en blockering?
Trälådan ska vara till tranport av min glasarme. Utställningen på Galleri Mejan närmar sig. Det blir vernissage den 15 Juni på kvällen.