Jag har så mycket längtan och vill så mycket och har så många illusioner om hur saker och ting ska vara! Jag vill att vår stora familj ska vara sammanhållen och sams och att vi ska ha det bra! Jag vill vara en duktig yrkeskvinna -fokuserad -och gå mot målen! jag vill vara en god hustu . jag vill vara en bra medmänniska, farmor, mormor osv osv. Det är mycket som jag lägger på mig själv.
Inget är gratis. Om man ska ha en sammanhållen familj så får man jobba och hjälpa varandra med relationer.Ska man lyckas i sitt arbete så är det bara att arbeta på.
När jag tänker på att bara få vara. Så är det vilan. Det bör finnas balans mellan att bara få vara och arbeta aktivt fram till något.
Just nu längtar jag bara efter att bara få vara. Utan ett enda krav att jag ska göra något.
Kanske med andra ord är det tid för återhämtning.
åter hämtning för stillhet ,att höra den inre rösten, att känna det inre lugnet. Att också vara i den andliga stillheten.
Kanske jag ska börja måla blått som betyder vila ,vatten,himmel. Och grönt?