Dag 3

Sov gott och vaknade när det ljusnat vid 7:30. Ville gärna hinna med att motionera lite innan arbetet skulle börja, tog på mig träningskläder och gav mig ut i området. Man kan inte gå för långt utanför pga vilda djur som apor tex. De säger att det är många som har blivit bitna.

Så jag gick runt runt i området och såg flera apor samt påfåglar.

Idag började workshoppen. Som jag skrev igår så var flera verkstäder stängda. Alla stod på samma ställe utanför målarsalen på en platå lite utspridda.

Arbetet började:

Jag stod där med 2 stora dukar helt vita.

Det är alltid pirrigt att börja.

Jag hade en ide så jag började.

Hela dagen med jobb och på kvällen skulle tre personer presentera sitt arbete.

Jag skulle få presentera mitt arbete idag på engelska så klart.

Svårt men det gick bra.

Nu har det blivit sen kväll nästan klockan 24 och jag är trött.

Godnatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA