Dag 4

Frukost, sen promenad till de historiska husen och jag tog många fina bilder på gamla målningar. Klockan var halv 12 och jag startade att måla. 14. LUNCH OCH SEDAN BILfärd till Vadadora. som tog lång tid på en guppig väg. skulle dit pga av pasen något ville de kolla!

Hit till Uttaryan igen och målade en liten stund. Sen var det föreläsning och mat. Nu är jag trött trött.

Dag 5

Inatt sov jag dåligt pga av värk i hela kroppen, jag kan få det när det är så här varmt.

Stackars min rums kamrat som sa att jag hade snarkat! När jag sover på rygg så snarkar jag säger min man.

Så idag blev det ingen promenad utan jag pasade på att sova längre efter att jag hade tagit en värktablett. Sen har jag inte haft ont mer idag.

Idag har jag arbetat hårt med måleriet och gjort en målning som jag blev nöjd med. Det fattas lite linjer här och var sen är den färdig. De andra har också målat och några var tvungna att åka till staden. Jag hade ingen lust att sitta i en varm bil igen och stångas i den kaotiska trafiken. Det är otrolig byråkrati och ingen har någonsin bråttom utan man får sitta och vänta och vänta. Det som ska komma idag –kommer inte utan om kanske ett par dagar!

Det liknar sydamerika i det avseendet.

Nu är vi på väg til möte där några konstnärer ska hålla föreläsning.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA