Imorse ställde jag klockan på 06:10, jag trodde inte att det var sant när klockan ringde! Det kändes som det var mitt i natten! Det blir så under arbetsuppehåll att jag lätt vänder på dygnet och är uppe alldeles för sent och sover länge. Nu när jag äntligen sover, tack vare Östrogen plåster. Jag har inte sovit en hel natt på de sista 5 åren men efter att jag började med dessa plåster så sover jag som en liten baby , vaknar inte en enda gång och inte drömmer jag mardrömmar heller.

Det är så med Menopausen att det händer otroligt mycket i en kvinnas liv. Många tycker att det bara är naturligt och det är bara att härda ut! man är: Känslig, sover dåligt, känner sig ofräsch pga att man svettas, men värst av allt är ångesten som kramar själen. jag stod inte ut och det var så skönt när jag läste Mia Lundins bok:Kaos i kvinnohjärnan. Det var som hon talade om mig. Äntligen har jag fått ett bra liv igen och jag känner mig som en annan människa.

Om 3 månader ska jag gå tillbaka till doktorn och då får vi se vad hon säger. men jag tror att hon kommer rekommendera mig att fortsätta. Äntligen fick jag en doktor som lyssnade på mig.

Ja dag 2 på detta nya år.

det var som jag skrev sist att det är inte så märkvärdigt med ett nytt år. Dagarna går och jag får leva. det är underbart att kunna andas att kunna gå att kunna se och höra att kunna känna och använda sina händer. Idag har jag varit i ateljen efter ett ganska långt uppehåll och jag har mest slängt och sorterat grafik.

Jag har så mycket grafik och det är ganska fullt i lådorna. Ska försöka komma på hur jag kan bli av med flera grafiska blad.

Jag funderar på hur jag ska göra? man ska aldrig rea konst! Eller ska man rea? Några har gjort aktioner! Föra att ta reda på om konsten har något värde och i så fall hur mycket? Andra har brännt upp en hel del av sin konst, andra har gett bort.

Har du som läsare något tips så skriv!