Ett gott samtal är när det finns en dialog mellan deltagarna. Ett aktivt lyssnande och en reflektion av vad som sägs. Vad är det som händer efter  ett gott samtal. Jo man går därifrån lättad och glad.

Varför blir inte alla samtal så?

Vad beror det på?

Vad är det som gör att vissa möten mellan personer verkligen blir ett möte som leder vidare och gör att personerna växer och andra möten inte blir bra?

Jo det vi alla att det kan bero på många saker som hur vi mår och hur mycket ork vi har att aktivt lyssna på den andre personen.

Jag önskar att alla möten ska just vara berikande och bra.

Just nu känner jag mig glad för att jag har haft ett långt samtal med en annan person som var bra och upplyftande.

Jag har alltid varit intresserad av relationer mellan människor och just dessa möten. Jag har också gjort många målningar och grafiska blad som handlar om samtalet och drömmen , illusionen om den bästa gemenskapen.

Vi behöver så väl varandra. Vi behöver få ventilera våra tankar och få feedback och höra andra åsikter om vad vi tänker och tycker. Det är då man växer som människa.

Fram för fler goda samtal.

 

Samtalar om!, Olja på duk,30x30cm

Samtalar om!, Olja på duk,30x30cm