Nu har det redan gått 2 dagar in på det nya året. Så fort det har gått. Många har redan börjat arbeta igen efter ett kort uppehåll.

Jag tycker att det känns som folk i allmänhet har mer hopp om att detta år ska bli ett bättre år än de som har varit. Eller vi hoppas på mer fred på jorden.

Vi har alla våra önskningar efter att något nytt och gott ska komma detta år. Kanske man hoppas att ens relation i äktenskapet ska bli bättre? kanske hoppas man på ett nytt arbete, på att ens barn ska komma på rätt kurs i livet, att bli frisk eller vad det nu kan vara.

Min önskan på det nya året är att få vara nära i min familj och de vänner som finns runt omkring. Känner mig så oändligt tacksam att jag är frisk och att jag kan se allt vacker som finns, höra det människor säger till mig, höra på vacker musik och snart mycket mer höra fåglarna som sjunger. Är också tacksam att mina ben bär mig så jag kan lunka fram för att träna. Och det andliga livet. Är så tacksam för att jag har en tro som ger mig hopp och att kunna sucka till Gud när allt är motigt. Jag är tacksam för att jag tror på bönen. Att jag kan be för människor . Jag tror att bönen är något stort där det finns en kraft rent universellt som påverkar oss.Jag är tacksam för att jag får tro att Gud är kärlek och det goda. Min pappa sa alltid.”Kom ihåg att det största som finns är förlåtelsen” Att bli förlåten av Gud och och av människor .För vi är alla bara människor med många brister. Men att först få känna att jag är älskad av Gud och få mer av den kärleken till andra där man själv inte räcker till.

Efter min utbränning eller utmattningsdepression så har jag varit i ett stort hål där jag har anklagat mig själv och inte alls kanske har älskat mig själv. Det är så lätt att tro att man är älskad för allt man gör för andra. När det inte finns kraft till att nästan inte göra något alls vem är jag då? Det har varit många dagar när jag bara har suckat till Gud och bett om hans hjälp.Hjälp att klara bara denna dag.Man talar mycket om Mindfulness när det gäller att bli frisk. och det är ett sätt att få kontakt med sitt inre. Så detta med att få kontakt med det inre livet är viktigt och där finns också det andliga.

Jag skulle verkligen unna fler människor att ta del av detta erbjudande denna förmån att få kontakt med Gud. Många säger att evigheten finns nedlagt i oss. Att det måste finnas något mer än allt detta materiella som ger oss mening och lycka en kort stund sen är vi tillbaka igen i något vakuum.

Många gånger tänker jag att detta andliga liv finns här runt omkring oss. En massa krafter och andar som påverkar oss hela tiden. Jag tänker att de nära till oss som har dött är våra änglar som hjälper oss. Jag tror också att fantasin och andligheten går ihop många gånger. När vi kommer nära vår fantasi och går in i oss själva så finns det något annat som kommer fram.

Idag är det nästan skämmigt att tala om att man har en tro. Vi ska klara oss själva. Men de flesta som jag samtalar med tror på något som finns utanför vår värld som vi kan se och höra.

Stillhet, att stanna upp det är mitt måtto detta nya år.