Jag har varit i Göteborg under 10 dagar och arbetat med Emaljmåleri. Ett underbart material som består av special plåtar som har ett behandlat underlag. Emalj färger och en ugn. Det är en långsam process pga av att man målar lager på lager och varje lager bränns fast. Det kändes vilsamt att bara vara och måla. Emalj får en tålig glansig yta som t.o.m tål att sitta ute. Nedan kan ni se några bilder som jag gjorde.

Jag har också träffat familj och gamla vänner under dessa dagar. Bl.a träffades vi jag ,P och L som bodde i ett litet kollektiv i en stor 5 rummare mitt i staden 1978. Det var så roligt att sitta där och prata om det nya livet och gamla minnen. Tänk så unga vi var. Och så mycket folk som rörde sig i vår lägenhet den tiden.Vilka idealister vi var på olika sätt! Sen har jag träffat en vän som gjorde vidareutbildning inom narkos samtidigt som mig för också typ 30 år sedan, hon gjorde karriär som narkossköterska och jag hoppade av! Och bo gör jag hos en annan gammal kär vän! Så värdefullt med lång vänskap . Fortfarande kan mötas. Åren går och vi är alla äldre men i våra hjärtan är vi fortfarande unga.

Första veckan var det vårlikt och alla körsbärsblommor blommade. Mycket folk som rörde sig ute.

Och spårvagnen i Göteborg.