Jag var sjuk hela förra veckan i Streptococker men inte halsfluss som det brukar vara. Bara jätte hög feber och tjock i halsen. Natten till måndagen hade jag nästan 40 grader och när jag sedan gick till doktorn på måndagen så hade jag Streptococker som även mina barnbarn hade haft. Så efter 4 dagar med Kåvepenin så vara jag bättre men hade också fått ögoninfektion i bägge ögonen så det hade jag också antibiotika för.

På fredags morgonen kände jag mig bättre och var på väg till ateljén när det helt plötsligt ringer på dörren. Jaime hade gått till jobbet!

Utanför stor Hugo (min son) och Paula (Min svärdotter) De sa skynda dig vi ska ut och resa!!!!! Packa en väska fort. De kidnappade mig.

När vi kom ned till bilen satt Jaime där. Han hade inte gått till jobbet!!!

Jag hade ingen aning om vart vi skulle resa? Oh vad spännande och vad glad jag var.

Halvdan och blek utan smink pga ögoninfektionen for vi iväg, men det kunde inte hjälpas.

Till Arlanda, och flyg till Malmö. Där hyrde vi bil och for till Ystad Saltsjöbad. En SPA anläggning som var helt fantastisk. Vacker miljö invändigt och vacker miljö utanför alldeles vid havet. Vårt hotellrum var som Pablo Nerudas med utsikt över havet när vi låg i sängen. Sängen vara av högsta kvalité och vi sov gott.

När vi hade installerat oss och var på rummet vid tre så ringer Hugo och säger att det har varit en Terror attack i Stockholm. Så fruktansvärt och sorgligt, jag är fortfarande i chock och arg. Onda människor som vill bryta upp det som vi har byggt i Sverige under så lång tid, och gå in och bryta tryggheten så att vi inte ska kunna leva våra liv utan vi ska ständigt vara rädda. Nu var vi långt borta och vi hade en hel helg framför oss.Men vi var alla skakade och tänkte på alla som drabbats i Stockholm.

Vi har legat i varma bad, alla utom jag har badat i havet, vi har bastat och legat länge i ett fantastiskt relaxrum. Stora sängar att ligga i och läsa,sova eller bara relaxa. En eldstad i mitten av rummet och panorama  fönster mot havet . Vi har ätit gott och varit ute och sett lite av Skåne, bl.a Ale stenar.

Jag åker gärna hit igen.

Vilken present. Det är underbart att få bli så här bortskämd. Jag har ej fyllt jämt ännu men om någon vecka fyller jag.

Stort tack till Hugo och Paula som gjorde detta för mig.

 

x

Ale stenar

x

x

x