En vän till oss vaknade på natten och kände sig konstig, när han skulle väcka sin fru- kunde han inte prata och så hängde ena sidan.
Detta är en Stroke som kan drabba vem som helst. Det lossnar material ifrån blodkärlen oftast pga för hög kolesterol, detta material går till ett mindre blodkärl som kan vara hjärnan. Då har man en Stroke. Om man ej får vård snabbt så kan man dö eller bli invalid för hela livet.
Jag kommer ihåg en klasskamrat som jag hade på gymnasiet, de verkade vara en otroligt lycklig familj. När pappan vid 48 års ålder får en Stroke och nästan dör! När han väl kommer tillbaka till livet så är han svårt invalidiserad.Och lyckan i familjen?
Så nära döden är vi alltid på ett eller annat sätt!
Vaknade i morse och kände mig inte glad, vaknade av en mardröm.
Jag vet – det blev för mycket igår av allt. Och när jag gör för mycket och inte vilar något på en dag så blir det alltid bakslag .
Men nu när jag tänker på att döden kan vara så nära så är allt det tunga borta.
Känner mig glad och nöjd och lycklig att få leva .
Jag älskar min man .

20130103-081837.jpg

20130103-081946.jpg

20130103-081815.jpg