Idag har jag varit i ateljen .Och det var länge sedan.

Jag började med att städa ,sen sortera ut olika storlekar på målningar och sedan när jag hade ordning så kunde jag börja att skapa igen.

Nu gjorde jag inte så mycket som kan kallas konst  mest stod jag och la och tog bort färg men det var en början igen. Det är alltid svårt att komma igång efter långt uppehåll. jag hinner inte vara så mycket i ateljen nu pga att jag är mest på konsthögskolan .

Jag kom till ateljen tidigt pga att jag ej kunde åka hem till Södertälje igår pga snöovädret. I morse gick det inga bussar men jag hade tur för jag kunde åka tunnelbana till ateljen ifrån Anki och LarÅke  mina vänner  som jag fick gästa över hos.

ja vilken kaos det var i morse! Folk gick rakt ut i gatan och försökte stoppa bilar som skulle ta dem med till andra kvarter i Stockholm. En del stannade andra ej.