Dagarna går så fort och jag hinner nästan inte med! Det finns så mycket att göra och uppleva och kämpa med som livet är -allt i ett.

kvinnan i medelåldern som jag är. Arbete, familjen med många barnbarn , en gammal mor, aktiviteter som finns hur mycket som helst att välja mellan när man bor i Stockholm. Det var en som sa att bo i Stockholm är som att stå under ett träd med mogna goda äpplen. i. Jag skulle kunna ta alla för de är lika goda men mina händer räcker bara till att ta några få. Och så är det i livet….prioritera och välja några saker.

Jag har svårt att välja. Jag vill göra allt! Så nu ska jag köpa mig en fick almanacka och göra vita sidor när jag bara är. Alltså vita sidor utan aktiviteter.

I allt som snurrar så kommer livet på! Mamma är väldigt gammal och har nog inte många dagar kvar att leva. Och vi är ju nära Chile pga att min man kommer från Chile. Vi är oroliga för allt som händer där nu. Och det kommer andra svåra saker.

Ja det är väl det här som är livet. Ett ända virrvarr. Ibland så lätt och ibland så förvirrat och ibland så svårt och smärtsamt.

Jag älskar min familj och är så otroligt tacksam för att just jag fick ha alla så nära.

 

I min trädgård finns fåglar.