Jag går omkring bland blommor som doftar på Djurgården , det är så vackert så det nästan gör ont.  Doften av sommar . Jag tycker att jag går omkring i ett moln av nåd. Att få uppleva en dag till, en månad till, en sommar till , ett år till. Känner mig bara tacksam.

Jag tycker bäst om Juni och halva Juli när det är ljust nästan hela dygnet. Tänker på när vi for med båt från Södertälje till Nåttarö. Det tog många timmar och fram kom vi dagen innan midsommar sent på natten. Det blev aldrig riktigt mörkt. Det var magiskt.Och det var innan jag var rädd- innan vi gick på grund.

Nu är det en ny sommar och en ny tid. Vi har ingen båt och är inte delägare i något tält på Nåttarö. Allt har sin tid.

Semestern har vi inte bestämt än men det kommer att bli en resa.

Jag har en hel del att göra innan. På lördag är det vernissage av medlemsutställning på Konstnärshuset och samma dag ska jag stå i Folkets hus i Rönninge, det är Lilla-k rundan.

I nästa vecka ska jag arbeta med grafik i Södertälje grafik verkstad i ett projekt Gränslös grafik. Det är ett samarbete med Grafikens hus och Kretsen där vi arbetar i fyra grupper med medlemmar i Kretsen och Nya svenskar. Det känns väldigt spännande. Vernissage kommer att vara den 25 Augusti i Södertälje konsthall.

Vernissage i Konstnärshuset kommer det också att bli med projektet Konsten att delta. Som är ett integrationsprojekt. 20 Juli-20 Augusti.

Och om det blir kurs av på Oaxen den 1 helgen i Juli? Det verkar vara fel tidpunkt för kurs, mitt i semestern!

Så när semestern väl nalkas blir det skönt att bara få vara ledig.

Morgon