Nu har detta skolår tagit slut , lite ledsamt men också skönt som jag har skrivit förr, jag är glad och stolt. Stolt över slututställningen som vi kunde göra. Att vi fick ihop det så bra fast vi var tre och hade helt olika uttryck.
Jag har lärt mig mycket under året och också fått varit i denna atmosfär som skolan ger under ett år. Det jag ej har hunnit är att ha utställningar och kunna vara om och kring mig så den sidan ligger efter. Men nu får jag börja på nytt och ligga i lite. Detta är verkligheten med att vara egen företagare. man är aldrig riktigt ledig utan hjärnan är alltid beredda att tänka nytt.
Igår städade jag ateljen och sen började jag att måla lite . Jag längtar verkligen efter att få börja måla igen, som jag ej har hunnit detta år.
Det verkar som att många företag har svårt att klara sig just nu men när jag gick förbi några skönhetssalonger i närheten där jag arbetar så har de fullt upp. Vad betyder det?
Jo det verkar som att vi just nu prioriterar oss själva, att unna oss att ha en skön stund. Massage, fotvård ,skönhetsvård osv.
Kanske det är så att vi är så trötta både själsligt och i kroppen så vi behöver bara få koppla av och då läggr vi pengar på det.
vad jag också tycker att fler borde lägga pengar på är den vackra konsten. Att ha bilder som eggar ens kreativitet på väggen. Ett grafiskt blad behöver faktiskt inte kosta så mycket mer än en skönhetsbehandling, och konsten har man under lång tid!