Fredag dag 9.

 

Igår var vi på en restaurang dit bara Indier går. God och billig mat. Kanske kommer jag kacklandes hem pga av all kyckling som jag har ätit. Chicken Masala, Chicken curry, Chicken Tica osv osv.

Jag åt Chicken Masala med ris och Nanvitlöks bröd som var mycket gott. faktiskt det bästa jag har ätit hittills.

Nu är det morgon igen och vi har hittat ett annat frukost ställe där vi beställde yoghurt med färsk frukt. Papaya , ananas , banan och granatäpple och till detta naturlig honung. mmmm

Idag tar jag ledigt. Vi ska åka på utflykt vid lunch och se fåglar som finns på ett speciellt ställe några mil härifrån det lär vara fantastiskt.

Jaime har hostat igen hela natten och har haft hög feber. Inte roligt att bli sjuk i värmen.

Global stone workshop. Här kommer några jobb bilder. Det finns olika stenar som man kan välja emellan. De är mjuka till hårdare. Alla som är deltagare kan välja ut någon sten som man hugger i och gör sin skulptur. Sedan fraktas skulpturerna med båt till det land som deltagaren kommer ifrån. På stengården kan man också välja att jobba med brons skulptur som jag har valt. Jag ska inte hugga i sten.

Indierna som jobbar på stengården är professionella stenhuggare och gör skulpturer av sina olika Gudar.

I denna by som det bor ca 30000 invånare finns det 3000 stenhuggare. Så längs gatorna kan man se dessa Gudar som är gjorda i sten. De är otroligt skickliga hantverkare och konstnärer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA