Jag har precis haft öppet hus i ateljén . Som alltid finns det nervositet och förväntan inför en sådan dag. Vem kommer och vem kommer inte!

Det blev en härlig dag med många besökare och många stannade länge. Stämningen var på topp och det fanns glädje och värme i lokalen. Jag blev rörd att det var flera av besökarna som hade åkt långt för att det fanns ett intresse av att se vad jag gjorde. En annan betydelsefull person är min faster. Hon har följt med mig på min konstresa och vid varje vernissage eller öppet hus eller andra evenemang så finns hon där och bara stöttar och hejar på. Tänk vad viktiga dessa personer är för ens konstnärsskap. Jaime min man var med och det var roligt att han ville hjälpa till. Flera av mina konstnärskollegor kom och det känns fint när vi kollegor kan glädjas och stötta varandra. Jag skulle vilja se mycket mer av det. Min kloka kusin som också är konstnär ,vi talar ofta om det och jag är så glad för att vi peppar varandra i med och motgång.

Alla vi konstnärer kämpar på och konkurrensen är stenhård.Utbudet är stort och det finns så mycket konst att välja på. Om vi konstnärer bara skulle få utöva konst och slippa det här med marknadsföring och att försöka sälja sin produkt. Vad skönt det vore!

SONY DSC