Det finns en fin grafikverkstad har på Uttarayan center men den är stängd som de andra verkstäderna av myndigheten. Det ar otrolig byråkrati och allting tar tid. De trodde att allt skulle öppnas efter bara några dagar men så har det ej blivit. Indierna bara rycker på axlarna och bryr sig inte , de är vana men vi utlänningar tycker att det är helt otroligt vilken tid allt tar.

Verkstäderna är stängda pga av kontroller som de måste göra.

Vi gör allting utomhus under tak och träd i skuggan. Det är som en stor gård med stengolv men utomhus.

Jag har gjort flera Collografi plåtar som skulle tryckas till utställningen som ska öppna på torsdag.

Jag fick åka in till konsthögskolan i Varadora och trycka blanda alla studenter.  Jag fick använda en stor press som man vevade runt med handkraft. Den var bra , lite knepig att ställa in men när det väl var gjort så gick det lätt.  Någon Tarlatan fanns ej sa det var jobbigt att få av färgen från plåten där färgen ej skulle vara, fick använda trasor och papper.

Fera av studenterna  hjälpte mig.

Indierna är sa vänliga och tillmötesgående.

Jag fick tryckt mina plåtar som gick bra utan en där pappret fastnade. jag har fått använda andra material än de som finns i Sverige och det blev annorlunda men bra ändå.

Jag har ocksa hunnit med att måla tre stora målningar som ska vara med på utställningen.

Det blir spännade att få se hur det går till här.Utställningen ska bli på ett galleri i Vadora. Vadora är en stor stad som ligger närmast Uttarayan center.

Pa torsdag ska vi få shoppa några timmar  . Vi har bara varit hår pa landet och jobbat hela tiden så någon shopping har det inte blivit av.

Svettas, puh det ar varmt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 10991514_1045709655444344_7300218163701759343_o