En av de sånger jag tycker mest om är : Håll mitt hjärta, håll min själ.

Håll mitt hjärta, håll min själ
Lägg mitt huvud i ditt knä
Säg att du menar
Och vill mig väl
Håll mitt hjärta, håll min själ
Som jag väntat alla år
Du kan läka mina sår
Ta mina händer
Och gör mig hel
Ta mitt hjärta, ta min själ

Hur gör man när man håller en annan människas hjärta eller själ?  för mig är det det finaste man kan be någon om. Någon som är så rädd om mig så jag kan ge den människan mitt hjärta. Oh vilken skörhet.

Jag tänker också att det var nog det som min mamma gav mig. Hon höll mitt hjärta. Hon var den som alltid frågade hur jag mådde och var mån om mig som en mamma är om sina barn. Nu finns hon inte längre men jag får ha hennes hand i mitt hjärta som håller det varligt.

Min lilla mamma har önskat den på sin begravning har hon sagt. Den sången berörde henne mycket.