Nu är den bästa tiden på året. Sommaren och halva detta år har redan gått. Vad som ska hända den andra halvan vet vi ej även fast planer finns. Det ända vi vet är att vi lever idag.

Jag har ändå hunnit med en hel del konst under året ,som en separatutställning i grafik i grafik i väst, Göteborg. tacksam till landstinget som köpte flera bilder och till några andra privatpersoner. Sen hade jag och min kusin Åsa kvissberg utställning i Piteå konsthall. Det var stort och det blev många verk som skulle upp på väggen. utställningen var bra och uppskattades av många. Jag kände mig väldigt stolt. Tyvärr även fast jag som konstnär kan känna mig nöjd, stolt och glad så räcker ej det. Andra faktorer spelar in som hur många som ser utställningen och om de som ser utställningen är villiga att köpa. Där är vi också tacksamma till kommunen och till landstinget för deras inköp.

Så har jag gjort tre betongdjur till Ullsta gård konstpromenad. De står ute i naturen bland 30 andra konstverk av andra konstnärer. Och sist så är jag med på Oaxen skulpturutställning i kalkugnen. Där visar jag 4 glasskulpturer.

Nästa halvår är det stora en resa till Mexiko . Där jobb väntar och även en utställning.

Jag har arbetat med glas, ,keramik, grafik och måleri i olja och emalj i olika perioder..

Nu finns det mycket att se på i min ateljé dit man kan komma på ateljébesök .

Så här går det till om du vill göra ett ateljébesök.

Skriv till mig mail: fiakvissberg@gmail.com eller sms tel 0703587292 och säg att du vill komma och titta så bestämmer vi tid och datum tillsammans.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA