Han kommer på natten, först klockan 02 och petar på mig , får mig att drömma hemska saker och klockan 04 vaknar jag. Okey det var bara en dröm. Jag är dock uppjagad och ibland slår hjärtat fort. De säger att detta är stress. Då börjar kampen om att kunna somna om igen. Ibland går det och ibland inte, men för mig är det viktigt att sova annars kommer herr ångest.

Jag är stress känslig och kommer alltid att vara det efter min utmattningsdepression 2013 som det så fint heter.

Det svåraste efter att ha varit sjuk är att hålla någon form av balans. Inte göra för mycket, varken av det som är mindre kul och det som är underbart roligt.

Alla vi som har blivit sjuka är högpresterande människor och vill och kan göra massor. och då är det svårt att acceptera att det finns stora begränsningar.

Jag har precis haft två dagar kurs i Collografi i Södertälje grafik verkstad. Jag har haft 5 deltagare, alla kvinnor mitt i livet. Men inte vilka kvinnor som helst utan kvinnor med mycket livserfarenhet och som nu vill satsa på sitt konstnärskap. För mig som ledare så är det fantastiskt att få möta så många olika människor. Det blir ofta härliga samtal som är givande. Dessa två dagar har jag gett mycket av mig själv , av min kunskap och uppmuntran . Så det har gått ut mycket energi(apropå utbrändhet) men jag känner att jag också har fått mycket av dessa underbara kvinnor. Så just nu tror jag att min energi nivå är ganska bra. I natt har jag också sovit gott och har haft goda drömmar.

Såg också programmet om Björn Ranelid. Det var ett positivt och han tackar sin fru ofta som har stöttat honom.

Jag kan också tacka min man som också står vid min sida varje dag när det går upp eller ned.

Morgon