Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig över att landa på svensk jord som jag var i söndags.Det var några oroliga dagar innan hemfärd med frågan om planet skulle gå?Vi åkte direkt flyg men om vi hade mellanlandat i Europa så kanske vi inte hade kommit hem?

På dessa 11 dagar som vi har varit i Indien har det hänt så otroligt mycket och allt har gått fort. Hela världen talar om Corona viruset och alla är rädda. Förutom i den lilla byn i norra Indien där vi var, där gick vardagen sin gilla gång och ingen talade om detta virus. Det fanns ingen som var sjuk heller.

Jag hade tänkt att blogga varje dag när jag var i Indien men det fanns knappt internet så det var omöjligt och redan nu känns allt långt bort.

Jag och Carina har varit på en fantastisk resa och fått utbyta erfarenheter och tankar med andra konstnärer från Sverige och Indien. Fascinerande att få se vad andra konstnärer har gjort och höra dem berätta under presentationerna som vi hade de kvällar när det fanns el!

Vi har arbetat med skulptur i lera och lite vax, vi har gjutit formar och reproducerat våra skulpturer. Jag har kunnat ta hem 2 formar som jag redan har provat att reproducera mina figurer i och det har gått bra.

Jag tänker på mina joggingturer i ett mycket varmare klimat än här när man får bylta på sig lager efter lager av kläder. Där joggade jag med shorts och en t-shirt. Längtar till sommaren. Jag sprang på landet med all grönska , såg och hörde många olika fåglar, njöt av lukter ifrån naturen och hälsade på barn och vuxna på vägen som kom i sina färgglada Saris.

Här lägger jag ut några bilder ifrån resan.