Är nere på Kringlan och hjälper Jaime i skomakeriet och säljer skor.
Han är den bäste skomakaren och har de bästa och fotriktiga skor som finns.Jag har fått ett par till mitt jobb och de är absolut de skönaste skor som jag har haft. Så säger också min kusin som köpte ett par vinterskor. Hon vill inte ens ta av sig dem ens när hon sover!
Och min svägerska som också säger att det är de skönaste skor som hon har haft.
Så om du behöver sandaler, sommarskor ,kom och se och prova!
Ja det var en massa skryt men det är faktiskt sant!
Snart bär det också av till Malaga på kärlekssemester, 25 år som gifta. Tänk att det går att hålla ihop! De första åren i vårt förhållande tyckte jag var svåra, att förstå och att han inte ville göra som mig eller tyckte något helt annat. Nu går det bättre och jag älskar honom mer och mer för varje dag. Det är en resa som man gör tillsammans.