Grå är November, det har jag alltid tyckt och depressionens herre är här.Det är kallt och ljuset saknas. Dagarna är korta och man fryser ända in i märgen.

Men just i denna månad kom glädjen! Min fine son Hugo föddes!

Han kom ut som en kanonkula och har nog mest varit glad i hela sitt liv.Glädjespridaren, spjuvern,  den rolige, varma och kärleksfulle. Det finns så många roliga minnen med Hugo. Full av liv från morgon till kväll. Han gick aldrig utan sprang mest och ofta till någon av våra famnar mig eller Jaime för att få kärlek. Otroligt kramig när han var liten.

Han och jag har haft slalomåkningen. Jag lärde honom , men det tog inte lång tid förrän det kändes som han var född i backen och snart började han ropa till mig: Kom igen morsan. Helt orädd , ett hopp, en volt hit och dit utan att skada sig.

Det var mycket kompisar och när de satt ett 10 tal i vår säng i vår lägenhet i Fodertorp (Södertälje) så bestämde vi oss för att köpa hus igen. Det blev för litet. När vi bodde i Enhörna så började hans ishockeykarriär och det var mycket att åka hit och dit för träning och matcher . Och tvätt…….har ni luktat på ishockeykläder!

Och tjejer……

När han skulle praoa i åk 8 så skulle han och Kalle praoa inom konsten. De skulle vara med mig en vecka och prova grafik. Hugo trodde att det skulle bli slappt men han fick jobba och gjorde många fina bilder.Hugo är väldig konstnärlig! Han har känsla för färg och form men gillar inte att utöva konst.

Vi hade hunden Cesar som också betydde mycket för honom.

Som tonårsförälder var vi oroliga ofta när han var borta på kvällarna. För att om någon muckade gräl med honom så blev det fajt. Men……

Allt gick bra och nu är han man 30 år den 23 November . Han är världens finaste pappa till två flickor och en fin make.

Han är entreprenör och tillsammans med sin bror Sebastian driver de företaget Clean som har gått och går bra.

All lycka och kärlek till den bäste Hugo på sin 30 års dag.