Idag, denna nya dag har vi alla fått som gåva. Det är som ett vitt ark som ska fyllas med liv.

Denna dag blev en fin dag med vår i luften. Oh vad det är härligt att gå ut och vara en stund i naturen med fåglar som sjunger och en sol som skiner. Jag fick t.o.m lust att städa! Det är en härlig känsla när det är städat.

Igår hade jag lilla mamma här. Tänk nu lade hon märke till att vi hade målat taket och det gjorde vi för 2 år sedan. oh vad hon njöt av att bara sitta och se på solen som sken mellan träden. Vi tittade på Indien bilder som hon kunde se på datorn. Annars har jag försökt att visa henne på telefonen men det ser hon ej.

Vi åt och till efterrätt var det glass. det tyckte hon också om. Min lilla mamma.

Här är några bilder på mig och mamma och Johannes och mamma.wpid-p3100893.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA