Han blir 22 år idag och då är man vuxen! Är han det? Mja, ibland och ibland inte alls.
Jag har fyllt 54 så jag fick honom vid 32 års ålder. En bra ålder att få barn. Jag tänker bara att få barn nu innnan 50 ! nej det skulle jag aldrig orka. Men det kanske man gör om det faller sig så att man får barn sent
Det har varit en fantastisk resa att få vara med Hugo. Han har otroligt mycket energi och när han var liten så var det jobbigt att hinna med i hans takt. När vi skulle tex måla vid köksbordet så gjorde han 20 målningar på 10 min. Han hade alltid något på gång . Tur att han har varit sportintresserad för där har han lagt sin energi.
Hugo har alltid varit rolig att vara med om han är på humör. Vi har alltid skrattat mycket ihop, och som sagt var om han ej är på humör så har vi bråkat.
Ja han är min älskade son förstås och är värd allt gott.