Idag har vi firat min man som har födelsedag. Vi är på paradis ön Oaxen och vädret har varit underbart. Precis lagom…. för oss Svenskar fast för Jaime kunde det ha varit varmare , han älskar värmen.

Så fint att få samlas alla. Som jag längtar efter alla. Och denna tid med Covid 19 har varit och är svår för oss. Fortfarande kan vi inte ses alla pga att en familj finns i ett annat land som har stängt för oss.

Det är fint att vara många i en familj men det är också svårt att hålla ihop alla när varje familj bildar sin egen lilla cell. Det är också många viljor som ska stämma överens.

Men igår kunde vi ändå träffas inte alla men många och det blev så fint. Det blir också enkelt när man kan vara ute. Barnen kan bada och leka i det fria.

Denna längtan som jag bär på, att vara nära. Ändå förstår jag att det är en illusion. Stunder av närhet kommer o går och när tillfället är där så gäller det att fånga stunden. När stunden fångas så känns det fint.

Jag tänker på de som är svårt sjuka och som är nära ett slutet av livet. De talar ofta om att vara här och nu och leva just nu. De talar också om att det som betyder mest är de nära och kära. Man kan vinna allt, ha hur mycket pengar som helst. Om inte kontakten med de nära finns så kommer det att vara ett stort hål inuti . I bibeln står det : Och vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ!

Jag håller på med denna längtan i mitt skapande. Och jag återkommer nästan alltid till bilder med relationer. Här nedan är ett exempel.