Jag vaknade nyss och klockan är lite över 08:00. Solen lyser och det är varmt, inte som det svenska klimatet där man aldrig vet vilket väder som väntar. Det är underbart här. Jag älskar att vara i Spanien. Just nu utforskar vi området runt Alicante. Än så länge har vi varit mest söderut. Jag tror att vi ska åka till Torre Vieja idag och då får jag se om det verkligen är så fult som jag kommer ihåg? Allt förändras och det gör jag med. Jag gillar att upptäcka nya platser. Jag tycker om att träffa nya människor och höra deras levnadshistorier. Igår blev en sådan kväll med Empanadas som Jaime gjorde och de delades med gäster som vi hade. Och vi delade historier om livet.

Lördag kväll

Det blev inte Torre Vieja utan det blev motionspromenad vid havet efter en lång frukost. Sedan åkte vi till Playan med lunchmatsäck. Empanadas så klart. För den som inte vet vad Empanadas är så är det Chilenska piroger som innehåller köttfärs, kyckling, ägg, oliver och russin. Trots några timmar bara i solen med solfaktor så blev jag lite bränd trots att jag redan är solbränd, solen är stark.

Söndag

Idag är det den 14 Augusti. Den dagen för 29 år sedan när jag födde Sebastian. Det var en lång och komplicerad förlossning som faktiskt kunde ha gått illa om inte det var för en duktig barnmorska som kom och tog över och såg till att han till slut kom ut med en stor bulle på huvudet. Han hade stått och tryckt i bäcken öppningen för länge. Sebastian som nu är vuxen och väntar sitt andra barn. Sebastian som är världens bästa son, som vi är stolta över. Grattis till honom idag.

Idag har vi använt cyklar som finns till förfogande.Vi cyklade över en timme söderut och lite längre hem. Vi cyklade längs med kusten lite krångel och krok vägar där man kunde komma fram. Jätte kul och spännande. Nu är vi i lägenheten igen och ser OS. och ikväll ska vi grilla på Terassen!

P8110401 P8110405