Hon låg och sov när jag kom och besökte henne idag på förmiddagen, lite feber och förkyld och kanske urinvägsinfektion. Det tar på krafterna och speciellt om hen är äldre. Hon var så ämlig och orkade inte mycket men när jag sa att vi skulle göra kaffe ja  då sken hon upp. Annars var hon mest tyst.

Jag tänker på mamma som har varit så mycket kraft och energi. Jag kommer ihåg att jag gärna ville vara sjuk när jag var liten för då fick jag ha mamma för mig själv.  Annars var det mycket folk hos oss och mamma var överallt.

Kom och tänka på Nåttarö, mamma  älskade att åka båt och hon tyckte mycket om att komma till Nåttarö. Ibland satte hon sig på Vaxholmsbåten med en fikakorg och åkte båt i flera timmar, det spelade ingen roll om hon åkte själv, hon njöt.

Hon tog också med sig sina vänninor och de åkte till Nåttarö. Satte sig intill stora bryggan och dukade upp värsta mat och kaffebordet. Alla hade med sig ”mycket”.  och nybakat skulle det vara.Vi som var på ön blev förstås ditbjudna.

Nu blir det inga mer båtresor för hennes del. kanske hon har de bilderna av båtresor inom sig ,som kommer och går i hennes tankar?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA