Någon har gjort inbrott i vårat galleri natten lördag till söndag och tagit alla målningar . Det hade varit vernissage på lördagen med en konstnärinna som heter Margaretha Jungert Boo. Vem har gjort detta inbrott? Och varför?
Så tråkigt och meningslöst! Ska de sälja konsten eller vad ska de göra med den?
Detta är första gången som ett inbrott sker där.
Så denna söndag slutar med ett stort frågetecken.

Annars hade jag tänkt att skriva om min stora familj som jag har varit tillsammans med hela helgen. Alla mina vuxna söner har varit hemma och vi har passat barnbarn Linus hela helgen.
Det har varit roligt och hela huset har dansat av liv och glädje. Så jag har varit helt utanför konstlivet hela helgen så detta med inbrottet kom som något helt oväntat. Imorgon är en ny dag och då får jag veta mer.