Jag är så ledsen och det är så sorgligt när en kär vän går bort ifrån oss här på jorden. Den här gången var det hos kära Mia som herr död knackade på och hennes själ flög iväg till ett bättre land.Hennes värme och skratt dröjer sig kvar i mitt hjärta och jag kan höra hennes röst varje dag.

Vi har känt varandra sen den dagen 1988 när vi åkte bil tillsammans till Gerleborgsskolan på en krokikurs. Munnarna gick i ett på oss och samtalsämnena tog aldrig slut. Sedan den dagen har vi varit nära. Hon har betytt otroligt mycket för mig som vän och konstnär. Vi har uppmuntrat och glatt oss med varandra i medgång och stöttat när det har varit motgång.Jag har också alltid kunnat be om ett råd eller få en ärlig åsikt om bilder som jag har gjort. Samma sak bad hon mig om.

Vår kära Mia som jag vet har betytt mycket för många. Vi får sörja och gråta för du finns ej mer! På fredag är det begravning i Gåsinge kyrka med hennes familj runt (pandemi).

Olle har förlorat sin livskamrat och hennes barn Anna och Erik sin mamma . Dem tänker vi alla extra på just nu.

Edsviks konsthall år 2017.