Så har det varit julafton och juldagen och idag är det Annandagen. Jag måste säga att jag är väldigt glad och förnöjd med de dagar som har gått av julen. Jag tycker att det är den bästa julen som jag har upplevt. Men det var kanske för att jag inte hade några förväntningar och hade tagit det väldigt lugnt innan.
Innan denna jul har jag verkligen inte pysslat eller gjort en massa mat ,syltat ,städat osv. bara tagit det lugnt. Julklapparna hade jag köpt för länge sedan så jag slapp springa runt och shoppa de sista dagarna. Skönt. Vi var många här hemma men det gick bra pga att alla hjälpte till, vi löste av varandra hela tiden. Vi har ingen diskmaskin och det samlas hur mycket disk som helst hela tiden när man är många.
De små barnen var glada och ”tomten” kom.
Skinka slapp vi äta och det var bra för jag tycker inte om det. Däremot åt vi kalkon med hemmagjord majonäs och potatisgratäng som var hur god som helst.
Julklapps leken blev en succe och alla ville som vanligt ha en och samma present så det blev ett liv när julklappen fick ständigt nya ägare efter varje slag som blev 6.Till slut hamnade shaken som alla ville ha hos Sebastian och han var en ”lycklig” ägare.