Vad är kärlek igentligen?
Hur kan man få vara älskad för den man är?
Vi längtar så efter att få vara älskade som vi är, bara för den man är! Inte när jag är stark och bäst utan kanske mer när man är svag och känner sig liten.
Många gånger så behöver vi få bli burna som en skadad fågel . kanske har det hänt något som har skadat oss. Tänk då att få bli buren. Tänk då att få bli älskad! Detta längtar vi efter.
Men partner som står bredvid kanske inte har så lätt att älska helt förbehållslöst. Oftast så är det så med kärleken att det är ett givande och tagande och så växer dessa kärlekscirklar.
kanske det är så att vi behöver ta ned vår längtan på ett mer realistiskt plan. Ibland får vi uppleva underbar förbehållen kärlek och ibland kanske inte partner har förmågan att ge oss allt vi behöver.
Jag tänker att det är så många förhållanden som går sönder! kan det bero på att vi har alldeles för höga krav på vad kärlek är igentligen?
ja jag har många frågor.
Jag tycker att vi har fått det bättre och bättre under dessa 25 år.
Ibland har inte förståelsen varit så bra ifrån någon av oss. kanske tålamodet har hjälpt oss då att stanna kvar! För i ett senare skede så har vi förstått varandra bättre.
Lätt är det inte att leva med en annan människa men det är fantastiskt spännande!