Klockan 03:50 vandrar vi hemifrån genom ett folktomt Stockholm. Natten är öde och Stockholm ligger stilla. Det är nästan vindstilla och luften är ljummen.

Där går vi till Flygbussarna pga att tunnelbanan startar först kl 05  , vi bor  centralt och på 30 min är vi på plats.

Inne i vänthallen till Flygbussen sitter 6,7 personer och sover på bänkar. Vad har dessa människor gjort hela natten? Har de strosat runt för att till sist få sitta på en soffa och sova några timmar i en vänthall?

Vi åker till Arlanda och väl där går flyget till Spanien. På ca 4 timmar är vi i ett annat land.

Vi bor lite utanför TorreVieja i en by som heter  Punta prima .Det är inte typiskt spanskt där vi bor utan mer för turister, men går man några kvarter bort så kommer det spanska. Det är en massa parhus som står i en fyrkant med swimmingpool i mitten. Runt swimmingpoolen kan man samlas om man vill. När jag var med Paula och Hugos familj så badade barnen nästan hela förmiddagen i poolen eller hela tiden när vi inte gick till stranden, perfekt för barnen.

Havet ligger en kvart bort om man går. Här är det fantastiskt vackert med en lång strandpromenad  som fortsätter med den vilda naturen av klippor och grusvägar. Man kan gå långt , flera mil tror jag.

Idag har vi varit ute och gått långt. Jaime pushar mig och det är alltid lättare att träna när man är två.

Nu ska vi till playan.

P8080371 P8080375P8080376