Just nu sitter jag inne på Gröna Lund och väntar på den store sångaren i all röra,höga rop och skratt. Det är mycket folk i alla åldrar.De små vill nog bara åka karusell medan de äldre väntar…..på stjärnan! Det är människor överallt.

Leonell Richi! Jag vet inte jätte mycket om honom,Men när vi lyssnade på en konsert med honom i Chile så kände vi igen många låtar. Han har skrivit många hits.

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk konsert. Speciellt den senare delen då hela publiken kom i form och alla sjöng med i sångerna och dansade.Vi lyfte! Och en härlig kväll att stå ute under bar himmel.

Otroligt vad han har skrivit många kända sånger. Jag ska erkänna att jag inte visste att det är han som har skrivit alla dessa. Han bjöd på en show då han och musikerna gav allt.

 

IMG_0053 IMG_0055