Konstmässa-Afforable art fair i Nacka strand 13-16/10 2016 bilder

Mässan började i tisdags med att vi åkte till Nacka Strand med alla bilder. Sen var det hängning av bilder och skulpturer i montern. Vi fick samsas om utrymmet som var 18 kvadratmeter. Det blev en bra hängning trots våra olika uttryck. Lena Gyllensund, vår gallerist för Galleri Abante la sista handen vid hängningen. Det var första gången som jag var med på en konstmässa där det bara är gallerier som är med. Galleristen tar in sina konstnärer.

Jag var förväntansfull. Vem skulle vi möta? Vilka är intresserade av just min konst? Vem vill köpa?

På onsdagkvällen under vernissagen var det enormt mycket folk. Stundtals fick man tränga sig fram. Sedan gick det upp och ned med hur många besökare som kom.

Det har blivit många samtal om konst och annat också…. En del av mina bilder har vi fått sälja. och många  är intresserade.

Samarbetet i montern och stämningen tycker jag också har varit bra.konstnärerna i min monter hos galleri Abante var: Birgitta Sander, Lisbeth Cedwall, Eva Bergenwall, Helen Andersson , San Lundberg , Ulf Sand, Dan Leonette och Fia Kvissberg. Vi har hunnit tala med varandra en hel del och jag tycker att jag har fått lära känna nya konstnärer som jag ej kände innan. Känner mig berikad.

Om jag ska göra en summering så är jag ganska nöjd och det har varit kul att få vara med.

Idag är jag trött och vilar.

Här kommer lite bilder:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagboken Fia Kvissberg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Glas Fia Kvissberg, Väska keramik Helene Andersson

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fia kvissberg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Helene Andersson i montern

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eva Bergenwall och Birgitta Sander, San Lundberg, Helene Andersson, Dan Leonette

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fia Kvissberg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fia kvissberg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
överblick montern

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*