Idag har jag och min bror Johannes arbetat ihop. Han bjöd in mig som gästlärare för att undervisa sina vuxna elever hur man gör collografi. Jätte roligt att få arbeta ihop med min bästa bror Johannes.

Det var lite annat tempo att ha 16 elever mot 5 deltagare som jag brukar ha när jag har mina kurser. Återigen så intressant att få följa varje människas sätt att arbeta konstnärligt. Det finns inte två personer som gör samma sak. Om några dagar ska vi trycka bilderna i fyra färger och alla ser fram emot detta spännande ögonblick.

Att vara syskon och arbeta ihop är verkligen en styrka. Men det är heller inte självklart. Det finns många syskon som inte kan arbeta ihop pga konkurrens tänkande och avundsjuka.

Min bror är en fantastisk konstnär och inte minst pedagog. Jag vet inte hur många människor som han har kunnat inspirera och hjälpt att  låsa upp spärrar för det kreativa inom sig.

Vilken glädje att få arbeta tillsammans.