Nu ska vi sova efter en lång dag med bad , sol,vandring ,matpauser och shopping.
Tanja kan pruta hon! Jag har svårt. Men det ingår som i ett spel i indien!
Vem ska vinna?
Så har jag köpt en sax för imorgon ska jag bli klippt av en stylist som Tanjas känner.
Spännande!
Och fåglar, jag har inte sett så många arter än mest kråkor faktist. De kraxar på och jag undrar om de har brett ut sig pga turismen?
Så har det blivit lördag morgon. Mina ögonlock hänger som stora påsar , någon allergi!
Sovit – absolut – men man vaknar efter några timmar och måste vända sig om pga att det gör ont i kroppen. Sängarna är hårda , det känns som att ligga på en träskiva. Man känner sig som en Indisk Guru , ni vet de där som bara sitter i timmar och ej bryr sig.en fakir!
Tanja blev magsjuk igår, hon kräktes en gång och frös inatt men nu mår hon bra igen. Det ingår säger alla –någon dag magsjuk. Jag hoppas att jag slipper.
Nu ska vi till stranden och ligga under palmblad och se på havet. Det ger vila. Det är klart att vi ska bada och sola också. Fast det gäller att vara försiktig.
O vad det är skönt att vara här , att bara vara. Tanten bredvid oss har varit här i 3 månader och hon bara älskar detta ställe , att bara vara ! Hon kommer från Köpenhamn. Och tydligen hade hon en gäst hos sig någon vecka som åkte hem igår. Jag frågade henne ”tanten” om hon nu skulle bli ensam utan sällskap. Nä , hon tyckte det bara var skönt att hennes väninna åkte hem.