Nu har jag börjat att leka med måleriet. Jag tänker inte så mycket utan känner och lägger lager på lager av Tempera. Det är roligt, jag har kul och känner mig nöjd. Sen vet jag inte riktigt vart det kommer att leda? Det känns spännande. Jag har massor av stora pannå skivor med måttet 120x120cm så det är de skivorna som jag går lös på.

Jag hörde ett inspirerande sommarprat i somras om just leken i konsten. Han som talade höll på med musik men sa att genom inprovision och lek och lust så hade han kommit fram till saker inom musiken som han aldrig hade kommit kunna uppnå genom att skriva ned på noter av sig själv.

Nu är jag inne på okänd mark. Gör bara stora former som jag dränker i olika färger. kanske blir det bra till slut eller ej? Det som är bra med Temperan är att det är bara att gå på med oljemåleriet och ha Temperan som grund. Temperan har en enorm lyskraft i sig själv.

Så fram för leken och lusten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA