I fredags följde min lilla mamma med mig till ateljen. Hon ville att vi skulle göra en utsflykt på måndagen när solen sken på de gula löven och gör skogen till guld. men tyvärr hade jag inte tid. Så jag sa att vi skulle ut och åka på fredagen. Då var det tyvärr mulet men inte regn. November kan vara otroligt vackert med sin grå skala speciellt om man åker vid vatten.
Så vi åkte genom Stockholm vid vattnet och det var vackert.
Sen följde hon mig till ateljen. Där började vi med kaffe och var sin god bulle.Det var gott. Sen satt mamma på min soffa och småpratdade med mig när jag jobbade. Hon är fin och mysig. Jag tycker att det är roligt att få vara med henne. Och att hon fortfarande är så allert , hon är ju ändå 94 år. Det ända som är svårt för henne är nya saker, som exv. ny mob telefon.
Efter ett tag kom även Moa min brors dotter och mammas barnbarn, hon tog med sig mamma till ett fik i närheten som heter Magdalenas cafe , det bästa i närheten av ateljen. Jag jobbade på i några timmar tills vi åkte hem.
Idag är det Allhelgona dagen -de dödas dag. Vi ska tänka på Jaimes alla syskon och föräldrar, min pappa och alla vänner som ha dött. En stilla stund för var och en.
Jag tänker också på min mor , jag vet ej hur länge jag får ha henne hos mig till? Men jag känner mig tacksam att jag får ha henne än så länge. fast igentligen ska man känna så med alla ens nära , för vi vet ingenting, bara att vi har varandra här och nu.