Imorse när jag skulle gå ut och se soluppgången kom jag ej ut. Någon hade låst in mig utifrån.

Då blev jag rädd!

Jag försökte ringa på min Indiska telefon men det fanns ingen teckning.

Jag var instängd…… efter ca 10 min kom vakten som jag ropade på. Han öppnade.

När jag berättade för hotellägaren så tog han tag i det på en gång. Det kändes bra.

Det var natt vakten som hade låst min dörr, han trodde att det inte fanns någon i rummet…… ett misstag .

Idag har jag gjort klart min allra första sten skulptur. Känner mig stolt. Det var svårt. Det är lite som att göra is skulptur. Man tar bort hela tiden och det som är borta är borta! som  Stenen i sig har också en forma som man helst ska hålla sig till. Det gjorde inte jag och därför blev det svårare.Efter stenhuggning där man formar sin skulptur så ska det slipas. Först grovt sen finare och finare. En lång process.

Idag är sista dagen på Indiernas Pongal. Och hela staden fullständigt svämmar över av folk.

Alla hälsar på hos varandra .

Tisdag dag 20

Promenad vid havet och såg soluppgången.

Idag är vi lediga. Jag har börjat dagen och nu sitter jag på internet cafe som har fungerande internet.

Det här är den kokande mjölken som ska koka över som är en tradition inom Pongal.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna platsen är tempel för ormen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA