Månen var full och lyste starkt. Den speglade sig i vattnet i swimmingpoolen och lyste upp den svarta natten ute på landsbygden där det verkligen är mörkt. Vi satt under en parasoll och drack en liten drink som heter Pisco med citron och socker och samtalade. En mycket speciell kväll.

Vi befinner oss i en stad som heter Casa Blanka.

Vi blev inbjudna av en Finsk-Svensk kvinna som bor med sin Chilenske man här. Jaime träffade henne på planet och de blev goda vänner. Så här generösa är många Chilenare.

Vi bor mitt ibland många vinodlingar. Det är varmt på dagen( 30 grader) och kallt  (10 grader) på natten.  Casa Blanka ligger i en dalgång med berg runtomkring. Här fanns det hästar förr men inte längre.

Just nu ligger Jaime i vattnet och ska simma många längder i swimmingpoolen. Det är morgon och solen står redan högt och lyser med sin värme.

Innan vi kom hit har vi bott hos släkt vid havet. Vi har ätit den godaste maten som färsk fisk, grillat kött och kött soppa som är speciell i Chile.

Vi har ej kunnat bada i havet pga stora vågor. Det är många som har drunknat och polisen åker runt och kontrollerar så ingen badar pga av faran. Solen är varm men vinden är kall. Så för mig är klimatet perfekt. Jag kan ligga på playan en stund utan att tycka att det är för varmt. Nu kan jag ej sola för jag är solbränd mitt ansikte är rött. Man tror ej att solen tar som den gör när flera dagar har varit mulet med ganska mycket vind.

Imorgon fortsätter vår resa runt i Chile och då åker vi till ännu en släkting. Att få vara i solen just i februari månad skulle jag unna vem som helst som bor i Sverige. Det verkar som den månaden är den värst, när alla blir sjuka. Det är väl solfattigt i kroppen.

Nu ska jag äta frukost med goda Avokader.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA