Vi åkte med en skumpande buss till Anjuna klockan 09 på morgonen. Resan tog 1 timme och 15 min. Bussen var av den äldre modellen med dåliga stötdämpare så det gjorde ont i ryggen. Lanskapet som vi åkte genom var skog av Cederträd med lianer och en massa palmer, Portugisiska hus i alla dess färger. Små smala vägar och många tutande bilar och Vespor.
Framme vid marknaden.
Vilka färger som slog emot en. Kryddor i Ocra ,brun ,terracotta osv och te som luktade starkt. Kvinnor i färgranna klänningar och en massa smycken. Alla ville sälja allt till oss. Billigt.
Förut var det Tanja som kunde pruta och nu har även jag lärt mig! Det är ett spel och man skrattar mycket med försäljaren!
När bussen återvände så var jag så nöjd med alla mina köp!

Idag skulle jag och Tanja färga håret i närmsa staden. Vi gick in på en herrfrisering och frågade om han kunde färja. Jo det skulle han göra. Sagt och gjort vi satt där och blev infärjade i håret. Han satt tiden hur länge skulle sitta ,1 timme . När tiden var ute och vi skulle skjölja håret så sa han att de inte gjorde det?
Vi trodde att de skojade med oss. Men inte!
Till slut när vi stod på oss och nästan grät så fick vi vatten att skjölja med på en bakgård men vad gjorde de! Vi kom ut ur frisörsalongen med nya fina färger i vårt hår.
Inget blir som man tänker!!!!!