img_0768Idag var jag äntligen och hälsade på min lilla mamma. Hann inte förra veckan pga konstmässan. Mamma kommenterade att jag inte har varit där på ett tag, det förvånade mig för hon brukar inte komma ihåg. Men nu blev jag glad, då har hon saknat mig. Processen som sker hos en gammal människa är att allt flyter ihop och tiden är här och nu. Det är många saker som jag vill tala med mamma om men det går inte. Det är som hon inte kan hålla en tråd, hur det var och hur det är nu. Idag frågade jag henne om hon tyckte att det var skillnad på att ha en tjej eller kille. Det kunde hon inte svara på men hon sa att det var roligt att få en flicka. Det kan kännas smärtsamt att inte kunna föra de samtal som vi hade förr. Jag förstår processen men känslan finns ändå. Mamma är glad när vi kommer och hon vet vilka alla är. Hon är nöjd med livet sa hon idag.

Hon kommenterade min hatt och ville prova. Hon passade i den och det måste väl tyda på att vi är lite lika.

Hon är vår mamma högt älskad.