När jag besökte min mamma i veckan så låg hon och sov fridfullt. Jag satte mig ned och väntade och kanske  efter en timme så vaknade hon.

Nämen är du här! Så roligt sa hon.

När det hade gått en stund så började jag sjunga för henne. Blott en dag ett ögonblick i sänder , vilken tröst vad än som kommer på. Allt ju vilar i Guds stora händer, skulle jag som barn väl ängslas då…….

Jag såg hur hon lyssnade och såg så otroligt nöjd ut. Hon tyckte om att jag sjöng. Så jag frågade om hon ville höra någon annan sång. Jo det ville hon. En liten stund med Jesus. Eftersom jag inte kom ihåg den så bra , tittade jag på Google och fann  Frank Ådal som sjunger den (Youtube). jag satte på sången och det blev en fin stund för oss båda. jag blev glad för att mamma kändes så harmonisk i den stunden.

Ett fint minne som nu finns i mitt inre.

Slå upp den sången , här är länken  https:/www.youtube.com/watch?v=0DBwQ0klr54/