Idag tog jag ned utställningen på Österåkers konsthall.
Det har varit en bra utstälning i denna vackra lokal. En hel del besökare . Har sålt en del fast inga mängder av målningar!
Det som är bra med att ställa ut med en konstförening är att man oftast får utställningsersättning som ska täcka de kostnader man har haft med en utställning. Och det kommer jag att få. Det är en stor hjälp för oss konstnärer i Sverige.
Jag var på plats en tid under dagen och av alla som kom så kände jag tre personer. jätte kul att de kom. Bl.a kom min kusin som jag ej har träffat på länge. Och ett par som är mina vänner.
Nästa projekt blir eller håller på . utställning på Galleri Strömbom i Uppsala där jag är med på en samlingssutställning av grafik. och den 3-25 Mars ska jag ställa ut i Skåne på Galleri Holmby Flyinge. Där kommer jag att visa måleri och grafik.