Ja jag vet det är inte bara jag som känner ilska och frustration över dessa illdåd. Så onödigt att döda helt oskyldiga personer och så fegt. Jag tror att vi alla ställer oss frågan varför och varför. Och hur kan man dra in Gud i detta. Att man gör det i Guds namn. Det är verkligen inte min bild av Gud. Gud vill oss alla gott och är kärlek.

Det finns så mycket gott i oss människor och så mycket kärlek.  Gång på gång uppmans vi att inte låtas rädslan ta över oss och låta kärleken besegra. ja det kan vara svårt att känna kärlek, men det är det vi måste annars går vi under.

Eller var det inte ett terror dåd? var det någon människa som gjorde detta som var psykiskt sjuk?

Vi får be för alla de drabbade. Om det var 13 som dog så är det många familjer som är drabbade. Och fanns det barn bland dem? Sen alla som blev skadade. kanske flera kommer att ha bestående skador.Jag tänker också , tänk om någon i min familj skulle bli dödad helt oskyldig. Oh jag vet inte om jag skulle klara det?

Känner mig så maktlös och arg och ledsen.

Blues, olja på duk, 80x100cm