Äntligen längre dagar och sol! Ljuset kommer ute och inne.

Jag vandrar i äktenskapets skog där det både finns lejon ,ormar och många hundar. Det är underbart men också svårt. Trots att vi har levt ihop i 35 år så går ingenting på räls ! Nä man får fortsätta att lyssna vara ödmjuk, hålla fast vid sina val och ha sin vilja. Jämka och försöka förstå. Hundarna! De symboliserar mina systrar! ( jag har inga biologiska) men med dem får man vrida och vända på sitt liv.

Jag finns i min ateljé mitt målar rum. Där finns det några monster! Men mest fåglar som sjunger. Monsterna vill tala om att man inte duger! Fåglarna sprider harmoni och säger att du är bra och okey!

Jag går och springer runt Djurgården, det är livsnerven. Att andas den friska luften, se naturens växlingar och se speglingarna i vattnet.

Jag har min familj. Jag älskar dem var och en . I min illusion är vi den stora bullriga familjen som alltid vill umgås i det stora huset! Som inte finns längre. Jag vill vara alla nära och vara den stora modern ,och vill inte ha den rollen!

Det är väl det här som kallas livet och nu ser jag framåt. Ljuset är här!